Дневни боравак

Излазећи у сусрет потребама родитеља и деце у школи је организован боравак за ученике првог, другог и трећег разреда. Активности у оквиру боравка одвијају се у периоду од 7 до 17:30.

Дневни распоред садржи израду домаћих задатака и слободне активности. Обавезно, уколико време дозволи, борави се на свежем ваздуху. Са ученицима раде учитељице наше школе који им помажу да успешно савладају све препреке које крије почетак школовања. За децу је обезбеђен ручак посредством фирме „Лидо“ Д.О.О., а предвиђена је и пауза за ужину.

У оквиру слободног времена спроводе се активности које за циљ имају да код ученика равијају способности, вештине, креативност, радозналост за новим и занимљивим садржајима, одговоран однос према раду. Негује се и такмичарски дух уз међусобно уважавање и развијање сарадње и блискости међу ученицима.

Ученици који похађају дневни боравак су са својом учитељицом Светланом Петровић учествовали на конкурсу “Весели петак” у организацији Друштва учитеља Србије у оквиру којег је организован и низ радионица: Морски свет, Правимо бродић, Једна просторија у мом стану, Направи...

Под будним оком учитељице Љиљане Драговић припремљен је Новогодишњи програм, као и представе: “Планета тајни” у оквиру Дечије недеље и “Бајка о цару и пастиру” која је изведена и у ресторану Мекдоналдс.

Слике боравка можете погледати у галерији слика
Боравак »

Поделите ову страну:
 

Ауторско право © Основна школа "Филип Кљајић Фића" - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.