21.05.2020.

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ У ОШ " ФИЛИП КЉАЈИЋ ФИЋА "

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ У ОШ „ФИЛИП КЉАЈИЋ ФИЋА“

Поштовани,

Захваљујемо Вам се што сте исказали интересовање за упис детета у нашу школу.

Имајући у виду ситуацију са коронавирусом и како би се избегла гужва у школи, ове године ће се уписивање Вашег ђака у први разред основне школе спроводити само у заказаном термину, који ћете моћи да закажете електронским путем на Порталу еУправа.

Омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета

биће доступна свимрегистрованим корисницима на Порталу од 28. маја до 10. јула 2020. године,за термине уписа од 1. јуна до 20. јула.

Уколико нисте регистровани на Порталу еУправа, можете то урадити на следећем линку.

Помоћ приликом регистрације доступна је овде.

ВАЖНА НАПОМЕНА 1 !

Ове године није потребно да приликом уписа доносите извод из матичне књиге рођених, уверење о похађању предшколског програма, доказ о лекарском прегледу детета и потврду пребивалишта, jер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем. Изузетак је само лекарско уверење, које морате да понесете са собом уколико сте преглед обавили пре 16. марта 2020. године или уколико сте преглед обавили код приватног лекара без обзира на датум.

ВАЖНА НАПОМЕНА 2 !

Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Стога Вас молимо да приступите услузи заказивања термина за упис и тестирање само ако сте већ обавили лекарски преглед детета или сте сигурни да ћете обавити преглед до термина који сте изабрали за упис. Услуга на Порталу ће бити доступна више од месец дана, тако да имате времена за све.

Желимо Вашем детету срећан полазак у школу!

Podelite ovu stranu:
 

Ауторско право © Основна школа "Филип Кљајић Фића" - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.